About Us

Bine ați venit la Termenii și condițiile Yoga Power („Acord”). Acest acord este un acord obligatoriu din punct de vedere juridic între dumneavoastră („Utilizator”, „dvs.” sau „dvs.”) și Yoga Power („Companie”, „noi”, „noi” sau „nostru”) care guvernează utilizarea site-ului nostru web. , servicii și materiale conexe.

Acceptarea Termenilor

Accesând site-ul nostru web sau utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de acești Termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul sau serviciile noastre.

Modificări ale Termenilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau revizui acești Termeni și condiții în orice moment. Toate modificările vor intra în vigoare imediat după postarea pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic acești Termeni pentru actualizări.

Utilizarea Serviciilor

Sunteți de acord să utilizați Serviciile noastre numai în scopuri legale și să respectați toate legile și reglementările aplicabile. Nu puteți folosi Serviciile noastre pentru a transmite conținut dăunător sau dăunător.

Proprietate intelectuală

Tot conținutul de pe site-ul nostru web, inclusiv textul, grafica, siglele, imaginile și software-ul, este proprietatea [numele companiei dvs.] și este protejat de drepturi de autor. Nu puteți reproduce, distribui sau modifica niciun conținut fără acordul nostru scris prealabil.

Limitarea răspunderii

Yoga Power nu va fi răspunzător pentru nicio daune indirecte, incidentale, speciale sau consecvente care decurg din sau în legătură cu utilizarea site-ului sau serviciilor noastre. Nu oferim nicio garanție sau declarație cu privire la acuratețea sau caracterul complet al conținutului furnizat.

Politica de confidențialitate

Utilizarea de către dvs. a site-ului și serviciilor noastre este, de asemenea, guvernată de Politica noastră de confidențialitate, care este încorporată în acești Termeni și Condiții prin referință. Vă rugăm să citiți Politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege practicile noastre de gestionare a datelor.

Încheierea

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a rezilia sau suspenda accesul dumneavoastră la Site sau Serviciile noastre fără notificare sau răspundere pentru orice motiv, inclusiv, dar fără a se limita la, orice încălcare a acestor Termeni și Condiții.< /p >

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la yogapowernet.com.

Acești Termeni și condiții au fost actualizați ultima dată la 1 noiembrie 2023